ЗАСІДАННЯ ПРИРОДНИЧОЇ СЕКЦІЇ СТУДЕНТСЬКОГО ДОСЛІДНИЦЬКОГО ТОВАРИСТВА

         14 листопада 2024 року в Олександрійському педагогічному фаховому коледжі під керівництвом викладачів Столяр Г.І. та Шмакової М.М. проведено відкрите засідання СДТ на тему «ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКТІВ  ХАРЧУВАННЯ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ЗДОРОВ’Я ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ОЛЕКСАНДРІЙСЬКОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ».

Здобувачі освіти оприлюднили мету дослідження та поділились узагальненими результатами зі слухачами засідання.

                  

                 

                 


     Корисно і цікаво було дізнатися про склад продуктів харчування, які переважають у раціоні кожного студента: сосиски, йогурти, солодкі батончики та газовані напої.     
                                      

 




Важливим аспектом засідання було пояснення шкідливої взаємодії харчових добавок між собою. Студенти Бурлакова Анастасія та Павлова Ксенія, Богошура Леоніла та Нор Олександра вказали на негативний вплив енергетичних напоїв, які стимулюють та збуджують  нервову систему, виснажуючи її.


Бобренко Карина і Коноплянко Іван акцентували увагу на енергетичних затратах організму під час фізичного навантаження та потребах здобувачів освіти у повноцінному харчуванні.




 






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Методична робота викладачів циклової комісії природничих і соціально економічних дисциплін в рамках методичної декади

Декада викладачів циклової комісії природничих і соціально економічних дисциплін